बन जा मेरी रानी Ban Ja Rani Lyrics in Hindi – Tumhari Sulu | B, Guru Randhawa, Vidya Balan, Tumhari Sulu | Lyrics in Hindi - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

बन जा मेरी रानी Ban Ja Rani Lyrics in Hindi – Tumhari Sulu | B, Guru Randhawa, Vidya Balan, Tumhari Sulu | Lyrics in Hindi


बन जा मेरी रानी Ban Ja Rani Lyrics in Hindi – Tumhari Sulu | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

Ban Ja Rani Lyrics from movie Tumhari Sulu, sung & written by Guru Randhawa and music composed by Guru Randhawa, Rajat Nagpal, Original Music by Haji Springer.

बन जा मेरी रानी Ban Ja Rani Lyrics in Hindi - Lyrics in Hindi


Song - Ban Ja Rani
Singer and Lyrics - Guru Randhawa
Music -  Guru Randhawa, Rajat Nagpal
Original Music - Haji Springer
Re-Arranging, Programming And Production  - Aditya Dev
Mixing And Mastering  - Shadab Rayeen
Music Label - T-Series

(बन जा तू मेरी रानी
तेनु महल दवा दूंगा
बन मेरी महबूबा
मैं तेनु ताज पवा दूंगा) x 2
सुन मेरी रानी रानी
बन मेरी रानी रानी
शाहजहाँ मैं तेरा
तेनु मुमताज बना दूंगा
बन जा तू मेरी रानी
तेनु महल दवा दूंगा
(बदन तेरे दी खुशबू
मेनू सोने ना देवे नि
रातां नु उठ उठ के
सोचा बारे तेरे नि) x 2
सुन मेरी रानी रानी
बन मेरी रानी रानी
हाँ कर दे तू मेनू
मैं दुनिया नु हिला दूंगा
बन जा तू मेरी रानी
तेनु महल दवा दूंगा
(इश्क बुलावा मैनू
तेरे नाम दा आया नि
www.hinditracks.in
तेरे पीछे दुनिया दारी
छढ मैं आया नि) x २
सुन मेरी रानी रानी
बन मेरी रानी रानी
दिल दी हाय जागिरत
तेरा मैं नाह लिखवा दूंगा
बन जा तू मेरी रानी
तेनु महल दावा दूंगा
(अखियाँ नु रहन दे
अखियाँ दे कोल कोल) x २
(आजा नि आजा सोहणी
आजा मेरे दिल दे कोल) x २
(अखियाँ नु रहन दे
अखियाँ दे कोल कोल) x २
सुन मेरी रानी रानी
बन मेरी रानी रानी
शाहजहाँ मैं तेरा
तेनु मुमताज बना दूंगा
बन जा तू मेरी रानी
तेनु महल दावा दूंगा
Music Video of बन जा मेरी रानी Ban Ja Rani Lyrics in Hindi – Tumhari Sulu Song:


Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani is music directed by
Question 2. Who is the video director of the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani is directed by
Question 3. Who are the singers of the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani song is sung by
Question 4. What is the release date of the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani was released on
Question 5. Where can I get the music video of the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 6. Who are the writers of the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani song is written by
Question 7. Which label has produced the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani song is under the label
Question 8. Who are the actors in the song Ban Ja Rani?
Ans: Ban Ja Rani has the following actors:

सामान्य प्रश्न:

सवाल १. बन जा मेरी रानीगीत का संगीत निर्देशक कौन है?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत का संगीत xx द्वारा निर्देशित है|
सवाल २. बन जा मेरी रानीगाने का वीडियो डायरेक्टर कौन है?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत के xx द्वारा निर्देशित है
सवाल ३. बन जा मेरी रानीगीत के गायक कौन हैं?
उत्तर: बन जा मेरी रानी xx द्वारा गाया गया गीत है
सवाल ४. बन जा मेरी रानीगाने की रिलीज डेट क्या है?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत xx को रिलीज़ किया गया था
सवाल ५. बन जा मेरी रानीगीत का संगीत वीडियो कहां से मिल सकता है?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत का संगीत वीडियो आप HotHindiLyrics.com के इस पेज पा सकते हैं
सवाल ६. बन जा मेरी रानीगीत के लेखक कौन हैं?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत xx द्वारा लिखा गया है
सवाल ७. बन जा मेरी रानी - किस लेबल ने गाने का निर्माण किया है?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत लेबल xx के अंतर्गत है
सवाल ८. बन जा मेरी रानीगाने में कलाकार कौन हैं?
उत्तर: बन जा मेरी रानी गीत के निम्नलिखित अभिनेता हैं: xx

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments