जन्मदिन सुमित गोस्वामी | Birthday Lyrics by Sumit Goswami | Datauli Wala, Khatri, Sonotek, Sumit Goswami, Haryanvi | Lyrics in Hindi, English - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

जन्मदिन सुमित गोस्वामी | Birthday Lyrics by Sumit Goswami | Datauli Wala, Khatri, Sonotek, Sumit Goswami, Haryanvi | Lyrics in Hindi, English


 | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

Birthday Lyrics by Sumit Goswami Latest Haryanvi song sung and written by Sumit Goswami featuring Datauli Wala and music of new song given by Khatri.


Song Details:
Song: Birthday
Singer: Sumit Goswami
Music: Khatri
Featuring Artists: Datauli Wala
Label: Sonotek

जन्मदिन सुमित गोस्वामी | Birthday Lyrics by Sumit Goswami | Datauli Wala, Khatri, Sonotek, Sumit Goswami, Haryanvi | Lyrics in Hindi, English


जन्मदिन सुमित गोस्वामी Lyrics in Hindi


Summi Goswami!
Din Sai Yaaran Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Oye Yaara Ne Naachan De
Nasha Yaari Ka Mere Aaj Daaru Ki Na Lod Manne God Gifted Yaar Mere Saare Bhaje Sai God Tanne
Ho Gaye Ae Yaar Aa Kathe Rukke Aaj Paatan De
Birthday Yaaran Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Yaara Ne Naachan De Yaara Ne Naachan De
Yaaran Tari Cute Smile Dollar Aaj Kargi Saste Yaad Mera Theka Gaam Ka Khet’an Ke Kachche Raste
Yaara Tari Cute Smile Dollar Aaj Kargi Saste Yaad Mera Theka Gaam Ka Khet’an Ke Kachche Raste Baste Mein Bhar Ke Chakkna Kaache Aaj Kaatan De
Din Sai Yaaran Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Yaara Ne Naachan De
Birthday Yaaran Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Yaara Ne Naachan De
Dil Mera Ghar Yaaran Ka Chahte Na Mehal Manne Neat Pegg Desi Daaru Ke Karge Aaj Fail Tanne
Dil Mera Ghar Yaaran Ka Chahte Na Mehal Manne Neat Pegg Desi Daaru Ke Karge Aaj Fail Tanne Leke Ne Naam Bhole Ka Sukh Dukh Aaj Baatan De
Din Sai Yaaran Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Oye Yaara Ne Naachan De
Birthday Yaaran Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Yaara Ne Naachan De
Khatri Ki Beat Re!
Din Sai Yaara Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Oye Yaara Ne Naachan De
Birthday Yaara Ke Yaar Ka Speaker Baajan De Dj Thoda Base Wadha De Yaara Ne Naachan De

Birthday by Sumit Goswami Lyrics in English

Din Sai Yaaran Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Oye Yaara Ne Naachan De

Nasha Yaari Ka Mere Aaj
Daaru Ki Na Lod Manne
God Gifted Yaar Mere Saare
Bhaje Sai God Tanne

Ho Gaye Ae Yaar Aa Kathe
Rukke Aaj Paatan De

Birthday Yaaran Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Yaara Ne Naachan De
Yaara Ne Naachan De

Yaaran Tari Cute Smile
Dollar Aaj Kargi Saste
Yaad Mera Theka Gaam Ka
Khet’an Ke Kachche Raste

Yaara Tari Cute Smile
Dollar Aaj Kargi Saste
Yaad Mera Theka Gaam Ka
Khet’an Ke Kachche Raste
Baste Mein Bhar Ke Chakkna
Kaache Aaj Kaatan De

Din Sai Yaaran Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Yaara Ne Naachan De

Birthday Yaaran Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Yaara Ne Naachan De

Dil Mera Ghar Yaaran Ka
Chahte Na Mehal Manne
Neat Pegg Desi Daaru Ke
Karge Aaj Fail Tanne

Dil Mera Ghar Yaaran Ka
Chahte Na Mehal Manne
Neat Pegg Desi Daaru Ke
Karge Aaj Fail Tanne
Leke Ne Naam Bhole Ka
Sukh Dukh Aaj Baatan De

Din Sai Yaaran Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Oye Yaara Ne Naachan De

Birthday Yaaran Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Yaara Ne Naachan De

Khatri Ki Beat Re!

Din Sai Yaara Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Oye Yaara Ne Naachan De

Birthday Yaara Ke Yaar Ka
Speaker Baajan De
Dj Thoda Base Wadha De
Yaara Ne Naachan De
Music Video of Song:


Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami is music directed by
Question 2. Who is the video director of the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami is directed by
Question 3. Who are the singers of the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami song is sung by
Question 4. What is the release date of the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami was released on
Question 5. Where can I get the music video of the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 6. Who are the writers of the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami song is written by
Question 7. Which label has produced the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami song is under the label
Question 8. Who are the actors in the song Birthday by Sumit Goswami?
Ans: Birthday by Sumit Goswami has the following actors:

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments