Jigidi Killadi Song Lyrics – Pattas | Anirudh Ravichander, Dhanush, Tamil Songs Lyrics | Lyrics in English - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

Jigidi Killadi Song Lyrics – Pattas | Anirudh Ravichander, Dhanush, Tamil Songs Lyrics | Lyrics in English


Jigidi Killadi Song Lyrics – Pattas (Movie) | by Anirudh Ravichander | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

Jigidi Killadi Song Lyrics from "Pattas" movie is a pleasant track Ft. Dhanush, leading vocals from Anirudh Ravichander, music direction from Vivek-Mervin.

Jigidi Killadi Song Lyrics - Lyrics in English


NameValue
Song Name:Jigidi Killaadi (Tamil)
Album:Pattas (2020)
Singer(s):Anirudh Ravichander
Lyrics Writer(s):Vivek
Composer(s):Vivek-Mervin
Actor(s):Mehreen Pirzada, Dhanush
Music Publisher: © 2019 Lahari Recording Company

Jigidi Killadi Song Lyrics – Pattas | Anirudh Ravichander, Dhanush, Tamil Songs Lyrics | Lyrics in English

Edhir Veetu Heorini Nee,
Lemon Mint Cooler Ma Nee,
Yedho Konjam Glamour Dhan Nee,
Adhukennama,
XXL Torture Ma Nee,
Padam Otum Theater Ma Nee,
Peter Ku Daughter Dhan Nee,
Salappadhamma,
Thundil Pottu Paru,
Puliya Iruppa,
Vala Virichanna Eliya Kadippa,
Porivechadhume Kizhiya Parappa,
Jigidi Kiladi,
Pakkathula Vantha,
Olikkum Melody,
Macham Mattum Illa,
Agumark Rowdy,
Namalukke Toughu,
Kudukkum Thirudi,
Adhappu Ammadi,
Jillu Vudum Jigidi Killadi,
Ginnu Kannu Jigidi Kiladi,
Ulla Vara Jigidi Kiladi,
Enna Panna Jigidi Kiladi.
Jillu Vudum Jigidi Killaadi,
Gin-u Kannu Jigidi Killaadi,
Ulla Vara Jigidi Killaadi,
Enna Panna Jigidi Killaadi.
Ethir Veetu Heorini Nee,
Lemon Mint Cooler Ma Nee,
Yedho Konjam Glamour Dhan Nee,
Adhukennama,
XXL Torture Ma Nee,
Padam Ootum Theater Ma Nee,
Peter Ku Daughter Dhan Nee,
Salappadhamma.
[Instrumental Break]
Emathura Head Office,
Onnodadha KD,
Head Weight-la Eight-u Kilo,
Poyachu Di Kudi,
Instavukke Nee Illana,
Vyabaram Illana Dii,
Installment-il Un Dhuttu Ellam,
Kariyaukuren Va Dii,
Bomma Pulla Ippo Iva Dhan,
Annabelle,
Vaya Vutta Namma Nilamai,
Thirugal,
Chinna Arakkinu Oorula,
Thagaval,
Jigidi Kiladi,
Pakkathula Vantha,
Olikkum Melody,
Macham Mattum Illa,
Agumark Rowdy,
Namalukke Toughu,
Kudukkum Thirudi,
Adhappu Ammadi,
Jillu Vudum Jigidi Killadi,
Gin-u Kannu Jigidi Killadi,
Ulla Vara Jigidi Killadi,
Enna Panna Jigidi Kiladi (x2).
Edhir Veetu Heorini Nee Nee,
Lemon Mint-u Cooler Maa Nee,
Yedho Konjam Glamour Dhan Nee,
Adhukennamaa,
Double XL Torture Maa Nee,
Padam Ootum Theater Maa Nee,
Peter Ku Daughter Dhan Nee,
Salappadhamma. [Instrumental Music Continues]
Music Video of Jigidi Killadi Song Lyrics – Pattas (Movie) | by Anirudh Ravichander Song:


Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) is music directed by Vivek - Mervin
Question 2. Who is the video director of the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) is directed by R.S.Durai Senthilkumar
Question 3. Who are the singers of the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) song is sung by Anirudh Ravichander
Question 4. What is the release date of the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) was released on Dec 25, 2019
Question 5. Where can I get the music video of the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 6. Who are the writers of the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) song is written by Vivek
Question 7. Which label has produced the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) song is under the label Lahari Music | T-Series
Question 8. Who are the actors in the song Jigidi Killaadi (Tamil)?
Ans: Jigidi Killaadi (Tamil) has the following actors: Anirudh Ravichander

सामान्य प्रश्न:

सवाल १. गीत का संगीत निर्देशक कौन है?
उत्तर: गीत का संगीत विवेक - मर्विन द्वारा निर्देशित है|
सवाल २. गाने का वीडियो डायरेक्टर कौन है?
उत्तर: गीत के आर.एस.दुरई सेंथिलकुमार द्वारा निर्देशित है
सवाल ३. गीत के गायक कौन हैं?
उत्तर: अनिरुद्ध रविचंदर द्वारा गाया गया गीत है
सवाल ४. गाने की रिलीज डेट क्या है?
उत्तर: गीत 25 दिसंबर, 2019 को रिलीज़ किया गया था
सवाल ५. गीत का संगीत वीडियो कहां से मिल सकता है?
उत्तर: गीत का संगीत वीडियो आप HotHindiLyrics.com के इस पेज पा सकते हैं
सवाल ६. गीत के लेखक कौन हैं?
उत्तर: गीत विवेक द्वारा लिखा गया है
सवाल ७. - किस लेबल ने गाने का निर्माण किया है?
उत्तर: गीत लेबल लहरी संगीत | टी-सीरीज़ के अंतर्गत है
सवाल ८. गाने में कलाकार कौन हैं?
उत्तर: गीत के निम्नलिखित अभिनेता हैं: अनिरुद्ध रविचंदर

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments