Morattu Thamizhan Da Lyrics – (From “Pattas”) | Dhanush Tamil Songs Lyrics | Lyrics in Hindi - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

Morattu Thamizhan Da Lyrics – (From “Pattas”) | Dhanush Tamil Songs Lyrics | Lyrics in Hindi


Morattu Thamizhan Da Lyrics – (From “Pattas”) | Dhanush | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

MORATTU THAMIZHAN DA SONG with LYRICS from 'PATTAS' a Tamil film of DHANUSH is absolutely an entertaining track. Sathya Jyothi Films present the track.

Morattu Thamizhan Da Lyrics - Lyrics in English


NameValue
Song Name:Morattu Thamizhan Da (Tamil)
Album:Pattas (2020)
Singer(s):Vivek-Mervin
Lyrics Writer(s):Vivek
Composer(s):Vivek-Mervin
Actor(s):Mehreen Pirzada, Dhanush
Music Publisher:© 2019 Lahari Recording Company
Thimiru Thimiru Thimiradikkudha,
Hey! Poda-Poda Podavedikkudha,
Va Nara Narambunga Podaikudha,
Hey! Hey! Edhiriya Vachu Polakkudha,
Vada,
Veeram Enga Varama,
Puliya Thorathum Morama,
Karuna Garvam Rendum Kalandha,
Morattu Thamizhan Da,
[Instrumental Break]
Intha Arambam Pudhusu,
Varalaru Perusu,
Endha Manuda Kulamum,
Enga Pugazha Thottadhu Kedayadhu,
Man Sayura Pozhudhum,
Vel Marpula Irukkum,
Endha Edhirin Valum,
Enga Mudhuga Paththathu Kedayadhu,
Oru Ayiram Kayi Unna Sarikum,
Un Manasa Thooki Niruthu,
Unna Veesa Pakkura Yevanum,
Etti Vizhanum Vazhiya Koduthu,
Ellamey Koduthu Osathura Boomi,
Anbana Kaiya Arvavanaikum,
Unnoda Kaval Irukara Varaikum,
Nammoda Manthan Jeyichirukkum,
Vetta Inida,
Hey! Atam Verida,
Vaa! Satai Eduda,
Hey! Hey! Kotta Idida,
Vada!
[Instrumental Music Continues]
Kalai Vazhum Bhumi,
Adhu Dhaney Sami,
Kalai Solla Kettu,
Panpatai Kathom,
Ayal Natu Mogam,
Athukula Matti,
Innaiku Yeno,
Inaithoda Thavichom,
Vera Tholacha Vera Oruthan,
Pathaiyila Nee Mannava,
Unna Madhicha Munna Nee,
Vazhiya Kati Pova,
Rosham Irukka Meesa Murukkum,
Katta Bomman Kaiya Ava,
Kovam Irukka Bharathiyin,
Mundasa Ava,
Ellamey Koduthu Osathura Boomi,
Anbana Kaiya Arvavanaikum,
Unnoda Kaval Irukara Varaikum,
Nammoda Manthan Jeyichirukkum,
Vetta Inida,
Hey! Atam Verida,
Vaa! Satai Eduda,
Hey! Hey! Kotta Idida,
Vaada!
Indha Arambam Pudhusu,
Varalaru Perusuu,
Endha Manuda Kulamum,
Enga Pugazha Thottadhu Kedayadhu,
Man Sayura Pozhudhum,
Vel Marpula Irukkum,
Endha Edhirin Valum,
Enga Mudhuga Paththathu Kedayadhu.
Oru Ayiram Kai Unna Sarikum,
Un Manasa Thuki Niruthu,
Unna Veesa Pakkura Yevanum,
Etti Vizhanum Vazhiya Koduthu,
Vetta Inida,
Hey,
Atam Verida,
Vaa,
Satai Eduda,
Hey-Hey,
Kotta Idida,
Vada.



 थिमिरु थिमिरु थिमिरादिककुड्ड,
हे! पोड़ा-पोड़ा पोडावेदिकुध,
वा नारा नारंबुंगा पोदीकुड़,
हे! अरे!

एधिरिया वचु पोलाकुदः , वड़ा, वीरता एंग, 
एधिरिया वचु पोलाकुदः , एंग बातार वापस



इनिडा,
 
अरे! अताम वरीदा,
वा! सताई एडुडा,
हे! अरे! कोटा आइडिया,
वाडा!

[वाद्य संगीत जारी है] कलाई Vazhum भूमि, 
मूंछ मरोड़ना गुस्सा होना, कट्टा Bomman

अताम वरीदा,
वा! सताई एडुडा,
हे! अरे! कोटा आइडिया, वाडा!

Indha Arambam Pudhusu, वरलारू Perusuu, Endha
     ओरु Ayiram काई उन्ना Sarikum, अन मनसा


Music Video of Morattu Thamizhan Da Lyrics – (From “Pattas”) | Dhanush Song:


Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da is music directed by
Question 2. Who is the video director of the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da is directed by
Question 3. Who are the singers of the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da song is sung by
Question 4. What is the release date of the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da was released on
Question 5. Where can I get the music video of the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 6. Who are the writers of the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da song is written by
Question 7. Which label has produced the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da song is under the label
Question 8. Who are the actors in the song Morattu Thamizhan Da?
Ans: Morattu Thamizhan Da has the following actors:

सामान्य प्रश्न:

सवाल १. मोरट्टु थामिझान दागीत का संगीत निर्देशक कौन है?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत का संगीत xx द्वारा निर्देशित है|
सवाल २. मोरट्टु थामिझान दागाने का वीडियो डायरेक्टर कौन है?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत के xx द्वारा निर्देशित है
सवाल ३. मोरट्टु थामिझान दागीत के गायक कौन हैं?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा xx द्वारा गाया गया गीत है
सवाल ४. मोरट्टु थामिझान दागाने की रिलीज डेट क्या है?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत xx को रिलीज़ किया गया था
सवाल ५. मोरट्टु थामिझान दागीत का संगीत वीडियो कहां से मिल सकता है?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत का संगीत वीडियो आप HotHindiLyrics.com के इस पेज पा सकते हैं
सवाल ६. मोरट्टु थामिझान दागीत के लेखक कौन हैं?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत xx द्वारा लिखा गया है
सवाल ७. मोरट्टु थामिझान दा - किस लेबल ने गाने का निर्माण किया है?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत लेबल xx के अंतर्गत है
सवाल ८. मोरट्टु थामिझान दागाने में कलाकार कौन हैं?
उत्तर: मोरट्टु थामिझान दा गीत के निम्नलिखित अभिनेता हैं: xx

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments