Mummy Nu Pasand Song Lyrics | (From “Jai Mummy Di”) Film | Jaani, Jai Mummy Di (film), Sukh E Muzical Doctorz, Sunanda, Tanishk Bagchi, Hindi Songs | Lyrics in Hindi - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

Mummy Nu Pasand Song Lyrics | (From “Jai Mummy Di”) Film | Jaani, Jai Mummy Di (film), Sukh E Muzical Doctorz, Sunanda, Tanishk Bagchi, Hindi Songs | Lyrics in Hindi

Mummy Nu Pasand Song Lyrics | (From “Jai Mummy Di”) Film | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

Jai Mummy Di film's latest recreated track 'Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu Lyrics' Ft. Sunanda Sharma, Sonnalli, Sunny Singh.The Mummy Nu Pasand Tera Gora Muh.

Mummy Nu Pasand Song Lyrics | (From “Jai Mummy Di”) Film - Lyrics in English

NameValue
Song Name:Mummy Nu Pasand (Hindi)
Album:Jai Mummy Di (2020)
Singer(s):Sunanda Sharma
Lyrics Writer(s):Jaani, Tanishk Bagchi
Music Director(s):Sukh-E Muzical Doctorz, Tanishk Bagchi
Video Director(s):Navjot Gulati
Actor(s):Sonnalli Seygall, Sunny Singh, Poonam Dhillon
Record Label: © 2019 Super Cassettes Industries Private Limited

Mummy! Mummy!
Mummy-Mummy-Mummy,
Oh Raati Pata Lagga Mere Dad Nu,
Ve Bachda Ni Tu,
Main Dassan Tainu,
Na Raati Kand Tapp Ke Tu Aayi Mann Ve,
Na Raati Kand Tapp Ke Tu Aayi Mann Ve,
O Meri Mummy Nu Pasand Nahiyo! O Meri Mummy Nu Pasand Nahiyo!
Mummy! Mummy! Mummy-Mummy-Mummy.
Ho Meri Mummy Nu Pasand Nahiyo Tu,
Ve Tera Gora Muh Main Dassan Tainu,
Main Tan Vi Tainu Pyar Kardi Chann Ve,
Main Tan Vi Tainu Pyar Kardi Chann Ve Ho.
Main Tainu Meri Jaan Haye Ve Aina Pyar Kardi,
Tere Piche Apni Main Mummy Nal Larhdi,
Tainu Meri Jaan Haaye Ve Aina Pyar Kardi,
Tere Pishe Apni Main Mummy Nal Larhdi,
Oh Jaani Tera Naa Ve,
Kina Sohna Ve,
Eh Laike Aunde Saah Ve,
Tere Bina Mujhe Nahi Koi Kam Ve,
Tere Bina Mujhe Nahi Koyi Kam Ve,
Ho.
Mujhe Nahi Koi Kam Ve,
Ho! Mummy! Mummy! Mummy-Mummy-Mummy.
O Meri Mummy Nu Pasand Nahiyo Tu,
Ve Tera Gora Muh Main Dassan Tainu,
Main Tan Vi Tainu Pyar Kardi Chann Ve,
Main Tan Vi Tainu Pyar Kardi Chann Ve Ho,
Aanda Ni Ve Maza Mainu Kahin Tere Bin Ve,
Naam Tera Japdi Main Rendi Raat Din Oye,
Aanda Ni Ve Mazaa Mainu Kahin Tere Bin Ve,
Naam Tera Japdi Main Rehndi Raat Din Oye,
Sun,
Naam Mera Jap Ve,
Na Hor Kudi Tak Ve. Fad Mera Hath Ve,
Tu Mere Nal Kar Le Viyah Mann Ve,
Mere Naal Kar Le Viyah Mann Ve,
Whoa!
Mummy! Mummy! Mummy-Mummy-Mummy,
O Meri Mummy Nu Pasand Naiyo Tu,
Ve Tera Gora Muh Main Dasaan Tainu,
Main Taan Vi Tenu Pyaar Kardi Chan Ve,
Main Taan Vi Tenu Pyaar Kardi Chan Ve Ho,
Music Video of Mummy Nu Pasand Song Lyrics | (From “Jai Mummy Di”) Film Song:

Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu?
Ans: Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu is directed by Sukh-E Muzical Doctorz, Tanishk Bagchi
Question 2. Who is the music video Director of the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu?
Ans: Navjot Gulati is the director of the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu
Question 3. Who are the singers of the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu?
Ans: Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu song is sung by Sunanda Sharma
Question 4. When was the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu released?
Ans: Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu was released on December 26, 2019
Question 5. Where can I get the music video of Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu song?
Ans: You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 6. Who are the actors in the movie Jai Mummy Di (2020)?
Ans: The prominent actors of the movie Jai Mummy Di are Sonnalli Seygall, Sunny Singh, Poonam Dhillon
Question 7. Who has written the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu from the movie Jai Mummy Di?
Ans: Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu song is written by Jaani and Tanishk Bagchi
Question 8. Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu song is under which label?
Ans: Super Cassettes Industries Private Limited is the label for the song Mummy Nu Pasand Nahi Hai Tu from the movie Jai Mummy Di

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments