यारी Yaari (Happy New Yaar) – Guru Randhawa | Guru Randhawa, Y, Lyrics | Lyrics in Hindi - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

यारी Yaari (Happy New Yaar) – Guru Randhawa | Guru Randhawa, Y, Lyrics | Lyrics in Hindi


यारी Yaari (Happy New Yaar) – Guru Randhawa | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

Yaari lyrics in Hindi sung by Guru Randhawa. Yaari (Happy New Yaar) song is written by Guru Randhawa and music created by Vee. Music label T-Series.

यारी Yaari (Happy New Yaar) - Lyrics in Hindi


गाना: यारी (Happy New Yaar)
गायक: गुरु रंधावा
गीतकार: गुरु रंधावा
संगीतकार: वी

सारे दे सारे यार मेरे नम्बर वन
करदे रहंदे दिन रात मित्रां नाल फ़न
आ सारे दी सारे यार मेरे नम्बर वन
करदे रहंदे रात दिन मित्रां नाल फ़न
तू वी साड़े नाल करले सीन नू ड़न
तेरी मेरी यारी है
यारां दी ये यारी है
यारा तू दुनिया में वारि है
दुनिया में वारि
तेरी मेरी यारी है
यारां दी ये यारी है
यारा तू दुनिया में वारि है
दुनिया में वारि याह
जो तेरा है वो मेरा है
जो मेरा है वो तेरा है
लोड पैन ते खड जावे
ओही तां यार बस मेरा है
जो तेरा है वो मेरा है
जो मेरा है वो तेरा है
लोड पैन ते खड जावे
हिन्दीट्रैक्स डॉट इन
ओही तां यार बस मेरा है
24 घंटे हाज़िर हाँ
दस दे वि तू सानु कोई काम
तेरी मेरी ये यारी है
यारां दी ये यारी है
यार तों दुनिया में वारि है
दुनिया में वारि
तेरी मेरी ये यारी है
यारां दी ये यारी है
यार तों दुनिया में वारि है
दुनिया में वारि याह
यारी.. यारी..
यार से मैंने दुनिया कुर्बान की है
दुनिया मैंने कुर्बान की है
यार से मैंने दुनिया कुर्बान की है
दुनिया मैंने कुर्बान की है
हु..
मेरे यारां दा दिलदारां दा
रब्बा राखी तू ध्यान
यारी बेली मेरा मित्रां प्यारा
होवे ना परेशान
मेरे यारों का दिलदारों का
रब्बा राखी तू ध्यान
यारी बेली मेरा मित्रां प्यारा
होवे ना परेशान
यारी.. यारी..
तेरी मेरी यारी है
यारां दी ये यारी है
यार तों दुनिया में वारि है
दुनिया में वारि
तेरी मेरी यारी है
यारां दी ये यारी है
यार तों दुनिया में वारि है
याये नंबर वन यारी
याह
Music Video of यारी Yaari (Happy New Yaar) – Guru Randhawa Song:


Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa is music directed by VEE
Question 2. Who is the video director of the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa is directed by DIRECTOR GIFTY
Question 3. Who are the singers of the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa song is sung by GURU RANDHAWA FT. VEE
Question 4. What is the release date of the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa was released on December 28, 2019
Question 5. Where can I get the music video of the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 6. Who are the writers of the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa song is written by Guru Randhawa
Question 7. Which label has produced the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa song is under the label T-series
Question 8. Who are the actors in the song Yaari by Guru Randhawa?
Ans: Yaari by Guru Randhawa has the following actors: Guru Randhawa

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments