दरियागंज Dariyaganj – Jai Mummy Di | Arijit Singh, D, Dhvani Bhanushali | Lyrics in Hindi - Hot Hindi Lyrics | Lyrics in hindi for latest Bollywood Song | Free Download

दरियागंज Dariyaganj – Jai Mummy Di | Arijit Singh, D, Dhvani Bhanushali | Lyrics in Hindi


दरियागंज Dariyaganj – Jai Mummy Di | Lyrics in Hindi | Hot Hindi Lyrics

Dariyaganj Lyrics in Hindi from movie Jai Mummy Di sung by Arijit Singh, Dhvani Bhanushali, lyrics written by Siddhant Kaushal, music composed by Amartya Bobo Rahut. Starring Sunny Singh, Sonnalli Seygall, Supriya Pathak, Poonam Dhillon. Music Label T-Series.

दरियागंज Dariyaganj - Lyrics in Hindi


गाना: दरियागंज
फिल्म: जय मम्मी दी
गायक: अरिजीत सिंह, ध्वनी भानुशाली
गीतकार: सिद्धांत कौशल
संगीतकार: अमर्त्य बोबो रहुत

रंग बिरंगा दिल होया ब्लैक एंड वाइट वे
कल्लेयां खड़ा है जा के
सड़को पे नाईट में
रंग बिरंगा दिल होया ब्लैक एंड वाइट वे
कल्लेयां खड़ा है जा के
सड़को पे नाईट में
मजनू बनके, दुखड़ा गावे
मिटटी न पावे
ते सिर ते चढ़दा जावे
अर्ज़ी दे दो इस दी दरियागंज दे ठाणे
अर्ज़ी दे दो इस दी दरियागंज दे ठाणे
दिल नु दे दो जाके दरियागंज दे ठाणे
चोरी चकारियाँ दिल कर रहा भी
हटदा ऐ पागल
मुश्किल हुआ जीना भी
करदी उदासियाँ, बोथेर इसे अभी
हिन्दी ट्रैक्स डॉट इन
लाभदा उसी को ये दिल
जो सामने न है जी
रंग बिरंगा दिल होया ब्लैक एंड वाइट वे
करदा ही जावे अपने मन से ये फाइट वे
रंग बिरंगा दिल हो या ब्लैक न’ वाइट वे
करदा ही जावे अपने मन से ये फाइट वे
मजनू बनके, दुखड़ा गावे
मिटटी न पावे
ते सर ते चढ़ डा जावे
अर्ज़ी दे दो इस दी दरियागंज दे ठाणे
अर्ज़ी दे दो इस दी दरियागंज दे ठाणे
दिल नु दे दो जाके दरियागंज दे ठाणे
ऐ..
हम्म..
Music Video of दरियागंज Dariyaganj – Jai Mummy Di Song:


Common Questions:

Question 1. Who is the music director of the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj is music directed by Amartya Bobo Rahut
Question 2. Who are the singers of the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj song is sung by Arijit Singh and Dhvani Bhanushali
Question 3. What is the release date of the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj was released on Jan 1, 2020
Question 4. Where can I get the music video of the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj You can access the music video on this page of HotHindiLyrics.com
Question 5. Who are the writers of the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj song is written by Siddhant Kaushal
Question 6. Which label has produced the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj song is under the label T-Series
Question 7. Who are the actors in the song Dariyaganj?
Ans: Dariyaganj has the following actors: Sunny S, Sonnalli S

सामान्य प्रश्न:

सवाल १. दरियागंजगीत का संगीत निर्देशक कौन है?
उत्तर: दरियागंज गीत का संगीत अमर्त्य बोबो राहुत द्वारा निर्देशित है|
सवाल २. दरियागंजगीत के गायक कौन हैं?
उत्तर: दरियागंज अरिजीत सिंह और धवानी भानुशाली द्वारा गाया गया गीत है
सवाल ३. दरियागंजगाने की रिलीज डेट क्या है?
उत्तर: दरियागंज गीत 1 जनवरी, 2020 को रिलीज़ किया गया था
सवाल ४. दरियागंजगीत का संगीत वीडियो कहां से मिल सकता है?
उत्तर: दरियागंज गीत का संगीत वीडियो आप HotHindiLyrics.com के इस पेज पा सकते हैं
सवाल ५. दरियागंजगीत के लेखक कौन हैं?
उत्तर: दरियागंज गीत सिद्धान्त कौशल द्वारा लिखा गया है
सवाल ६. दरियागंज - किस लेबल ने गाने का निर्माण किया है?
उत्तर: दरियागंज गीत लेबल टी-सीरीज़ के अंतर्गत है
सवाल ७. दरियागंजगाने में कलाकार कौन हैं?
उत्तर: दरियागंज गीत के निम्नलिखित अभिनेता हैं: सनी एस, सोनाली एस

Find latest Lyrics in Hindi from HotHindiLyrics On Google

Please enter: your keyword + HotHindiLyrics

hindi lyrics, hindi lyrics song, hindi song lyrics, hindi lyrics for songs, hindi lyrics bhajan, hindi lyrics tum hi ho, hindi lyrics karaoke, hindi lyrics meaning, hindi lyrics search, hindi lyrics net, hindi lyrics in hindi, hindi lyrics movie, hindi lyrics love song, hindi lyrics video download, hindi songs lyrics 1990, hindi song lyrics 2000, hindi lyrics of bekhayali, hindi lyrics rashke qamar, hindi lyrics story, hindi lyrics instagram captions, putt jatt da lyrics, shada lyrics, gaal ni kadni lyrics, prada lyrics, soorma good man di laaltain, qaafirana song lyrics, dilbar dilbar lyrics,

,

No comments